Träningsresor

Träningsresa med Hälsoverket

Häng med oss till Rhodos i höst. En vecka på 5-stjärniga Lindos Imperial med all-inklusive!

När hösten landat hemmavid kan vi på Rhodos fortsatt njuta av 20-25 gradig värme både i luften och i vattnet, detta kombinerat med härlig träning ihop med våra engagerade ledare från Hälsoverket. Vi varvar träningspass med olika innehåll men ger också utrymme för att njuta av sol, bad och av Grekland.

 

Bokning sker via länken nedan eller ring 0770 – 777 888 och uppge Hälsoverket som referens vid bokningen.

https://www.nazar.se/vaara-resor/gruppresor/traeningsresor/traeningsresa-med-haelsoverket

 

 

Destination/resmål Lindos, Grekland
Antal platser begränsat
Hotell Lindos Imperial, 5-stjärnigt hotell beläget vid havet.
Boende del i dubbelrum (tillägg för enkelrum 2500 kr)
Måltider All-inclusive, all mat och dryck från hotellets restauranger ingår
Resdagar 19-26 september 2024, torsdag-torsdag, flygtider meddelas senare
Träningsansvarig Hälsoverket
Researrangör Nazar
Avreseort Arlanda
Pris 14.449 kr/person. I priset ingår direktflyg t/r Arlanda/Rhodos, transfer till Lindos t/r, inkvartering på Hotell Lindos Imperial, del i dubbelrum, all-inclusive samt alla våra ledarledda träningspass med våra egna instruktörer.
Boka-tidigt-erbjudande: Incheckat bagage inkluderat i priset och rabatt på 200kr per deltagare läggs in vid bokning senast 31 mars 2024
Anmälningsavgift 1 200 kr betalas inom 7 dagar efter bokningsbekräftelse.
Slutbetalning sker senast 35 dagar innan avresa, delbetalning är möjlig.Busstransport till ArlandaVi kommer att ordna busstransfer från Sandviken till Arlanda tur och retur. Vi återkommer med pris, ca. 550:-/ person tur och retur. Om ni önskar reservera en plats på bussen så mejlar ni info@halsoverket.se när ni bokar resan.

 

Träningen

Veckans träning kommer vara utmanande, roliga och avslappnande. Vi kommer erbjuda alltifrån intressanta föreläsningar till massor av olika träningspass som Yoga, vattengympa, styrka, funktionell träning och Les Mills klasser. Vi erbjuder 2–3 pass/dag och vi sprider passen under veckan över morgon, för- och eftermiddag. Du bestämmer givetvis själv vilka pass du vill vara med på eller om du väljer att ha en skön vilodag i solstolen.

 

Vem passar resan

Det är en resa som passar alla som på ett eller annat vis önskar komma igång med träning men även för den mer erfarne. Man kan åka i grupp, som vänner, par eller ensam. Att åka på en träningsresa kan vara ett sätt att lära känna nya människor som delar ens egna intressen.  Det blir en aktiv vecka med inspirerande träningspass och workshops i en härlig miljö, direkt vid Egeiska havet. Här får du allt du kan önska dig i en fantastisk och naturskön miljö som gjord för en perfekt träningsvecka. Kan inte bli bättre.

 

Hotellet

5-stjärniga Lindos Imperial har en förtrollande utsikt över Medelhavet och ligger i lugna Kiotari på Rhodos östra sida. På området finns fyra pooler, flera vattenrutschbanor, gym och sportfaciliteter samt ett spa med flera olika behandlingar. All Inclusive-programmet inkluderar flertalet restauranger och barer som serverar välsmakande mat både från Grekland och från många av världens andra hörn.

Du bor i fräscha och rymliga rum, och om du bokar en familjesvit kan du välja en som har en egen pool på terrassen – perfekt för morgondoppet! Rummen och de fina faciliteterna är utspridda över en stor och något kuperad yta, så du kan förvänta dig en hel del promenader på hotellområdet.

Läget är fantastiskt, med endast 10 kilometer till den historiska hamnstaden Lindos, som helt klart är värd ett besök. Här trängs gulliga små butiker och lokala restauranger i snirkliga gränder – och allt toppas med den fantastiska utsikten högt uppifrån sluttningen.

Bokning sker via länken nedan eller ring 0770 – 777 888 och uppge Hälsoverket som referens vid bokningen.

https://www.nazar.se/vaara-resor/gruppresor/traeningsresor/traeningsresa-med-haelsoverket