Om oss

VARFÖR HÄlSOVERKET

Hälsoverket är en anläggning med gruppträning, gym och vårt eGym som är intelligenta träningsmaskiner.

Vi ser Hälsoverket som en mötesplats där människor samlas för att träna, umgås och fylla på med energi. Vår vision är att skapa en anläggning med en familjär känsla, en plats där människor, möten och rörelseglädje står i centrum och där träningsmagi skapas!

Hälsoverket har allt vanliga gymanläggningar erbjuder men mycket mer. Det vi erbjuder är alltifrån gruppträning, spinning, en modern gymavdelning, booty corner och eGym som är en helt ny och unik träningsform inom träningsbranschen.

 

VAD GÖR OSS UNIKA

Vi är måna om det personliga, om det där lilla extra och om dig som medlem. Vi erbjuder något för alla, både när det gäller medlemskap och träning, och vi ser till att du trivs på vår anläggning. Hos oss hittar du ett genuint intresse för träning då vi älskar träning!

Vår ambition är att sprida träningsglädje till alla vi möter. Genom kunskap, stort engagemang och ett personligt bemötande ger vi dig en upplevelse utöver det vanliga.

Den patenterade träningsutrustningen från eGym är intelligent och anpassas efter varje enskild individ för att förebygga skador samt slitage på kroppen. Genom att testa varje person skräddarsys träningen efter individuella mål där en effektiv träning på 15 minuter räcker. eGym är för alla som vill ha en sundare livsstil med mätbara resultat

När du tränar hos oss får du en introduktion om hur eGym fungera och hjälp att ställa in maskinerna. Du kommer sedan själv ha koll på din träning för att du ska nå ditt mål på ett effektivt och säkert sätt.

 

 

 

 

Irene Irakoze

Platschef

Irene jobbar som platschef på Hälsoverket.

Hennes största uppgift är att se till att det finns välmående och kompetent personal som ger alla våra medlemmar den bästa servicen.

På fritiden lyfter hon gärna tungt, tränar crossfit, tar en löptur, kompletterar med rörlighet och gruppträning som är det bästa hon vet.

Hon kommer förutom sin roll som platschef även köra gruppträning och hjälpa de som vill och behöver personlig träning på anläggning.

Annika Brodin

Gruppträningsansvarig

Annika jobbar som gruppträningsansvarig på Hälsoverket.

Hon älskar gruppträning och den träningsglädjen samt gemenskap som den tillför.

Annika har jobbat som gruppträningsinstruktör i 20år, haft gruppträningsansvar i 9 år, och det hon älskar mest är att få alla deltagare att ta i det lilla extra .

Ni kommer träffa Annika i Receptionen och hon kommer leda klasser i RPM, LesMillsCore samt BodyPump.

Sara Lindberg

Personlig tränare & massör

Sara arbetar som personlig tränare, massör och gruppträningsinstruktör på Hälsoverket.

Sara brinner för träning och för att kunna hjälpa människor till ett starkt och friskt liv. Att få vara med och hitta glädjen i träningen och tända den där lågan som tar oss framåt mot våra mål!

Hon började som gruppträningsinstruktör för ca 5 år sedan och har sedan fortsatt att utbilda sig för att kunna arbeta fullt ut med det hon brinner för.

Hälsoverket erbjuder även massage och det är Sara som är vår utbildad massör.

Förutom massör eller PT ute på golvet kommer ni att hitta henne på gruppklasserna Sprint, Tabata, BodyPump och i receptionen.

Elin Sjölinder

Gruppträningsinstruktör

Elin leder spinning, bodyattack och bodypump på Hälsoverket.

Det Elin uppskattar mest med gruppträningen är gemenskapen och umgänget. Det är ett roligt sätt att umgås med andra på! Sen är känslan i kroppen efter ett bra pass oslagbar. Man är så nöjd och mår så bra. Träning, i alla dess former, är för henne en självklarhet för att man ska må bra, vara glad och kunna sova gott

Malin Wideberg

Gruppträningsinstruktör

Malin leder stationsträningspass som är pulshöjande och bygger styrka.

Gruppträning är något som ligger Malin varmt om hjärtat, en favorit när det gäller träning. Gruppträning för Malin är gemenskap där vi utmanar och peppar varandra tillsammans. Ren träningsglädje och så kul!

Jens Lindgren

Gruppträningsinstruktör

Jens leder spinning och Tabataklasser på Hälsoverket.

Jens passion för träning kom ganska sent i livet och nu kan han inte vara utan träning, framförallt gruppträning som skapar så mycket glädje och gemenskap.

Han har varit gruppträningsinstruktör sedan 2017 och tycker det är en fantastisk känsla att få deltagarna att maximera sin träning genom medryckande musik.

David Söderström

Gruppträningsinstruktör

David leder sprintpass på cykel hos oss på Hälsoverket.

Gruppträning ger så mycket energi och glädje. Det bästa David gillar med att vara instruktör, är att inspirera och få människor att utvecklas.

Stina Söderström

Gruppträningsinstruktör

Stina leder RPM och SPRINT-klasser.

Hon älskar gruppträning och att kunna förmedla den glädjen till andra är något hon tycker är helt fantastiskt!

Mia Hallström

Gruppträningsinstruktör

Mia leder klasser i yoga & yin yoga på Hälsoverket.

Mias mål med klasserna kommer ligga på rörlighet, smidighet, styrka och mental balans.

Mia har alltid gillat att träna och röra på sig, så på fritiden är jag ofta på gymmet eller ute i skog och mark.

Linda Ekström

Gruppträningsinstruktör

Linda leder klasser med Bodypump och Bodyattack på Hälsverket.

Hon älskar verkligen träning i alla dess former och då särskilt gruppträning. Lindas mål är att du som deltagare ska kliva in på en klass och känna att du ”checkar” ut från vardagen en stund och bara är här och nu tillsammans med andra som också gillar att träna och peppas av härlig musik.

Anders Zetterlund

Gruppträningsinstruktör

Anders leder Kettlebell-klasser på Hälsoverket.

Om du går på Anders pass kommer han att hjälpa dig att utföra övningarna med en så god teknik som möjligt, så att din träning blir säker och effektiv.

Själv gillar han att träna crossfit, cykling och löpning.

Ritva Tammela

Gruppträningsinstruktör

Ritva Tammela leder Yoga och Yin Yoga-klasser på Hälsoverket.

Hennes motto är att det är aldrig försenat att börja ta hand om din hälsa. Allt började för Ritva för över 20 år sedan med en kärlek till spinningen sedan alla slags av gruppträningspass.

Elisabet Pettersson

Reception

Elisabet är vår alltid glada och positiva ansikte utåt i receptionen. 

Moa Cronwall

Gruppträningsinstruktör

Moa leder RPM-klasser på Hälsoverket.

Du kan träffa Moa på vår spinningklass RPM. Få instruktörer inom spinning kan på ett sånt elegant sätt visa hur medlemmarna ska spinna som Moa. På Moas klasser får du jobba hårt och svettas mycket. Välkommen på en klass med Moa, du kommer inte bli besviken

Josefine Werre

Gruppträningsinstruktör

Josefine har alltid älskat träning och har tränat bodypump i 5 år. Hon är nu utbildad bodypumpinstruktör och håller pass hos oss på Hälsoverket.

 

 

frågor
och
svar

Har ni parkering?

Ja

Finns det bastu?

Ja

Kör ni Les Mills?

Ja

Har ni kaffe?

Ja, det ingår i ditt medlemskap

Har ni massage?

Ja

Har ni barnpassning?

Nej